andere naamNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingboerderij de zalmboerderijd

"Als de trein niet rijdt, kan hij ook niet te laat komen"

-Nederlands Gezegde

Boerderij de Zalm - Annuleringsvoorwaarden meet - sleep - rebalance

Bij Boerderij de Zalm hanteren we verschillende annuleringsvoorwaarden voor de verschillende onderdelen van de Boerderij; meet, sleep & rebalance. Door je reservering/inschrijving/boeking bij Boerderij de Zalm, voor meet, sleep of rebalance, geef je aan akkoord te zijn met onze annuleringsvoorwaarden. Je kunt annuleren via de mail of via telefonisch persoonlijk contact. Annuleringen worden alleen dan geaccepteerd als er een bevestiging is afgegeven door Boerderij de Zalm, na schriftelijke bevestiging is de annulering volledig. 

 

Boerderij de Zalm - meet annuleringsvoorwaarden

-Bij annulering minder dan 3 weken voor de gereserveerde datum, brengen wij 50% in rekening van de reserveringswaarde*. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.

-Bij annulering minder dan 2 weken voor de gereserveerde datum, brengen wij
75% in rekening van de reserveringswaarde*. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.

-Bij annulering minder dan 1 week óf niet op komen dagen voor de gereserveerde datum, brengen wij 100% in rekening van de reserveringswaarde*. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering of niet op komen dagen.

*reserveringswaarde is de totale waarde van de uitgegeven offerte


Boerderij de Zalm - sleep annuleringsvoorwaarden

Het kan altijd gebeuren dat je op het laatste moment een reservering moet afzeggen. Wij vragen  je dan ook om bij een boeking/reservering een annuleringsverzekering af te sluiten bij je eigen verzekeringsagent of bank. Dit om zowel voor jou als voor ons, vervelende situaties te voorkomen bij annuleringen. Wij hanteren de onderstaande regels van annuleren voor sleep, onze B&B. Door middel van de boeking geef je aan akkoord te zijn met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Je mag natuurlijk altijd iemand anders in jouw plaats sturen. Voor langdurige verhuring van 1 week, hanteren we andere voorwaarden.


Voor sleep op Boerderij de Zalm gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

-Bij annulering minder dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden
50% van de overnachtingskosten aan de B&B te betalen. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.

-Bij annulering minder dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden
75% van de overnachtingskosten aan de B&B te betalen. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.

-Bij annulering minder dan 48 uur óf niet op komen dagen is de klant gehouden
100% van de overnachtingskosten aan de B&B te betalen. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering of niet op komen dagen.

 

Langdurige verhuringen vanaf 7 dagen en langer

Bij langdurige verhuringen vragen we de helft van de totaalsom als aanbetaling, deze aanbetaling wordt niet geretourneerd bij annuleringen minder dan vier weken van te voren.

Je betaalt binnen 5 dagen na de reservering de helft van de huurprijs als voorschot en dit maakt je reservering definitief. Het resterende saldo van de huurprijs betaal je samen met de eventuele waarborgsom a €150,00 euro minimaal 4 weken voor de aankomstdag. Reserveer je minder dan 4 weken voor de datum van aankomst, dan betaal je binnen 5 dagen na de reservering. De reservering is pas definitief na ontvangst van het voorschot bedrag. Bij annulering zijn de kosten gelijk aan de reeds betaalde huurprijs.

Via de borgsom verrekenen we de (eventuele)kosten en de eventuele schade. Eindschoonmaak wordt apart berekend.

 

Boerderij de Zalm rebalance annuleringsvoorwaarden

De voorwaarden voor rebalance zijn hieronder te lezen. Heb je hier of over een van de andere annuleringsvoorwaarden vragen, neem dan even contact met ons op.
De voorwaarden voor rebalance zijn als volgt:

-Bij annulering  tot 2 maanden voor de aanvang van het (maatwerk)rebalance arrangement, brengen wij 10% van het totale bedrag voor het arrangement in rekening. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.
-Bij annulering vanaf 2 maanden tot 3 weken voor de aanvang van het (maatwerk)rebalance arrangement, brengen wij 50% van het totale bedrag voor het arrangement in rekening.  Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.
-Bij annulering korter dan 3 weken (of niet op komen dagen) voor de aanvang van het (maatwerk)rebalance arrangement, brengen wij 100% van het totale bedrag voor het arrangement in rekening. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering (of niet op komen dagen).