andere naamNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingboerderij de zalmboerderijd

“Prijs is wat je betaald, waarde is wat je krijgt”

-Warren Buffet

Boerderij de Zalm - Tarieven meet

Ons "Light Arrangement"

Dit is ons “Do it Yourself” arrangement, je betaalt enkel de ruimte. Dit speciaal geschikt voor zzp-ers, trainers en coaches. De ruimte is geschikt voor 2 tot 10 personen.
De tarieven zijn voor de voor- en achterruimte. In de zomer mag je ook gebruik maken van het terras voor de Deelkamer. Dit is inclusief opbouw en afbouw en schoonmaak.

1e dagdeel ( 4 uur, ong. 8.30-12.30)€ 80,-
2e dagdeel (8 uur, ong. 13.00-17.00)€ 140,-
Langer dan 2 dagdelen (18.00- 22.00 uur)€ 180,-
De prijzen zijn exclusief 21% BTW 


Ons "Medium tot luxe arrangement"

Voorbeeld van medium arrangement: Ontvangst met koffie of thee met zelfgemaakte koekjes. Aan de hand van uw gekozen dagdelen serveren wij een overheerlijke lunch en/of een eenvoudig, maar zeer smakelijk diner bij het 12 uur arrangement. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruiken van streek- en biologische producten. Gebruik van koffie, thee en vers water is inbegrepen de gehele duur van uw verblijf.

Voorbeeld van luxe arrangement: ontvangst met koffie met (zelfgemaakte) taart. Aan de hand van de door u gekozen dagdelen serveren wij een gezonde en uitgebreide lunch, inclusief drankje. En/of een uitgebreid luxe diner bij het 12 uur arrangement. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruiken van streek- en biologische producten, maar uiteraard houden we rekening met al uw wensen. Tijdens de gehele duur van het verblijf is inbegrepen: koffie/thee, fruit, vers water, streeksappen & koekjes. Deze tarieven gaan uit van de Deelkamer, bij gebruik van de Graanloft zijn de gemiddelde tarieven hoger. 


Hierbij wordt uitgegaan van een groep minimaal van 8 personen. 


Prijzen voor medium arrangement per persoon

1 dagdeel ( 4 uur)vanaf € 27,50,-
2 dagdeel (8 uur)vanaf € 47,50,-
Langer dan 2 dagdelen (12 uur)vanaf € 79,50,-
De prijzen zijn exclusief 21% BTW 

 

Bij de Graanschuur ligt dit op ongeveer, vanaf 10 personen : 4 uur=  €36,95, 8 uur = 58,00 euro 12 uur = €89,00 euro