fotos meet, sleep, rebalancefotos meet, sleep, rebalancefotos meet, sleep, rebalancefotos meet, sleep, rebalanceontbijtjehooikamer

"Er zijn veel koeien en dus ook veel waarheden."

--Louis Paul Boon

Boerderij de Zalm - de Koeienkamer

Dit gastenverblijf is gelegen in de deel. Zo noemt men het achterste gedeelte van de boerderij. boerderijdezalm
Dit was vroeger de koeienstal van mijn opa en oma en is nu een knusse Bed & Breakfast met rondom het bed nog de authentieke stallampen. Je slaapt in een prachtig Prinsessenbed en de ruimte heeft een gezellige uitstraling, het zogenoemde “Boerenchic”. Daarnaast is er een tweepersoonsbedbank.

Deze geheel gerenoveerde kamer is verder van alle gemakken voorzien met douche en toilet en zelfs een kleine keuken, waar je eventueel kunt koken en koffie zetten. Je hebt een eigen opgang en terras, dus voldoende privacy.

Voor de ontspanning liggen er op de kamer verschillende tijdschriften en boeken. En is er een tv met dvd-speler. Verder hebben we natuurlijk gratis Wi-fi, voor wie niet zonder de multimedia kan. En ligt er een welkomstmap voor je klaar!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer weten over de prijzen, kijk bij tarieven & reserveren of mail ons even.