Rebalanceboeddhasvogels en vrijmargrietjesluchtdromenUitzcihten

"Er even tussenuit, brengt je soms meer focus en tijdwinst dan hard doorgaan."

--Antonia van Bennekom

Arrangement Me time
 

Er even tussenuit met deze mini Retreat, tijd voor jezelf. Even tijd voor jezelf en je beraden over hoe nu verder en tot rust komen. Dit kan allemaal bij Boerderij de Zalm. Midden in het land, de plek om je even terug te trekken, tot rust te komen en op te laden.

 

Wat is de weekend/ Mini Me-Time Retreat?

Tijdens deze Mini Retreat verblijf je twee nachten bij Boerderij de Zalm. Nadat je jezelf geïnstalleerd hebt start je met een intake gesprek met Astrid. Je geniet van gezonde ontbijtjes en de rust en ruimte om je heen. Je maakt bijvoorbeeld een avondwandeling langs de Lek of geniet van het zonnetje met uitzicht over de weilanden. In dit arrangement kun je kiezen voor een EFT-behandeling of een korte massage van een half uur.

 

Verder is het mogelijk om extra coaching of diverse behandelingen bij te boeken.

Je hebt de keuze uit een verblijf op basis van half of vol pension. Het is ook mogelijk om te kiezen voor de detox variant of juist zelf je eten bereiden in onze studio’s. Boek dit arrangement samen met je partner of een vriend/vriendin, of gun jezelf wat quality time.

 

Jouw coach Astrid

Vanuit rust en ruimte zijn de mooiste ideeën ontstaan. Met genoeg plek voor creativiteit en fun zal je in dit arrangement heerlijk genieten van rust en van tijd voor jezelf en je ontwikkeling.

Mijn visie is dat je een betere versie van jezelf kunt worden, door in contact te komen met je eigen kern, je eigen ik. Ik help je stappen te zetten, die je diep in je hart wil zetten.

Het liefst ben ik er voor ondernemende, gedreven mensen, die zijn vastgelopen of bang zijn om vast te lopen in het leven. Om jou te helpen meer balans & meer rust te ervaren. Met als gevolg dat je leert loslaten en meer vanuit jezelf leeft. Je bent de beste versie van jezelf!

Ik bied een luisterend oor, betrokkenheid, vertrouwen en gevoel. Door eerlijk en duidelijk te zijn in mijn communicatie breng ik als coach mensen in beweging. Puur, zuiver, confronterend, warm.

 

Wat houdt Me-Time Retreat in?

Je wordt door ons persoonlijk welkom geheten.

Ontvangst met intakegesprek met koffie/thee en gezonde lekkernij

2 nachten verblijf op een eigen kamer

2 maal een gezond ontbijt met smoothies, vers fruit, yoghurt en muesli

Mogelijkheid tot half of vol pension met heerlijke en gezonde biologische producten, zoveel mogelijk lokaal of seizoensgebonden producten.

1 maal intake/coachingsgesprek

1 maal EFT behandeling of 1 maal half uur massage (stoel- of rugmassage)

 

Accommodatie

Boerderij de Zalm beschikt over een aantal mooie en goed uitgeruste gastenkamers, elk met een eigen uitstraling. Je hebt keuze uit de romantische Hooikamer, de frisse Achterkamer, de koele Koeienkamer. Zo is er voor ieder wat wils en weten wij zeker dat je je hier helemaal thuis zult voelen.

 

Op jouw rust!

 

Jouw investering voor Me-Time Retreat

VERBLIJF OP BASIS VAN EIGEN STUDIO  € 399,-
Korting bij verblijf 2 personen in één studio   – € 75,-
Uitbreiding met half pension/heel pension per persoon  € 45,-/110,-
Toeristenbelasting  € 2,50 p.p.p.n.