andere naamNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingboerderij de zalmboerderijd

"Als de trein niet rijdt, kan hij ook niet te laat komen"

-Nederlands Gezegde

Boerderij de Zalm - Annuleringsvoorwaarden meet - sleep - rebalance

Bij Boerderij de Zalm hanteren we verschillende annuleringsvoorwaarden voor de verschillende onderdelen van de Boerderij; meet, sleep & rebalance. Door je reservering/inschrijving/boeking van de boeking bij Boerderij de Zalm, voor meet, sleep of rebalance, geef je aan akkoord te zijn met onze annuleringsvoorwaarden. Je kunt annuleren via de mail of via telefonisch persoonlijk contact. Annuleringen worden alleen dan geaccepteerd als er een bevestiging is afgegeven door Boerderij de Zalm, na deze schriftelijke bevestiging is de annulering volledig. 

 

At Boerderij de Zalm we use different cancellation conditions for the different parts of the Farm;  meet, sleep & rebalance. By making your reservation/registration/booking at Farm de Zalm, for meet, sleep or rebalance, you agree to our cancellation conditions. You can cancel by e-mail or by telephone. Cancellations are only accepted if a confirmation has been issued by Farm de Zalm, after this written confirmation the cancellation is complete.

 

If you want English terms and conditions or if something is not clear, let us know! We're happy to help. Feel free to use google translate for the translation of our conditions. Thank you in advance for understanding our terms and conditions.

 

Boerderij de Zalm - meet annuleringsvoorwaarden

Bij annuleringen bij diverse data reeksen (bijvoorbeeld trainingen, meerdere bijeenkomsten)geldt de eerste datum van de datum, reeks als annuleringsdatum. De data zijn niet individueel te annuleren.

-Bij annulering minder dan 4 weken voor de gereserveerde datum, brengen wij 75% in rekening van de reserveringswaarde*. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.

-Bij annulering minder dan 3 weken voor de gereserveerde datum, brengen wij  85% in rekening van de reserveringswaarde*. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.

-Bij annulering vanaf 2 weken of minder dan 2 weken óf niet op komen dagen voor de gereserveerde datum, brengen wij 100% in rekening van de reserveringswaarde*. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering of niet op komen dagen.

*reserveringswaarde is de totale waarde van de uitgegeven offerte

 

NB Mocht er langer dan de vooraf afgesproken tijd gebruik worden gemaakt van de ruimte, dan wordt dit op basis van na calulatie doorberekend. 


Boerderij de Zalm - sleep annuleringsvoorwaarden

Het kan altijd gebeuren dat je op het laatste moment een reservering moet afzeggen. Wij vragen  je dan ook om bij een boeking/reservering een annuleringsverzekering af te sluiten bij je eigen verzekeringsagent of bank.

Dit om zowel voor jou als voor ons, vervelende situaties te voorkomen bij annuleringen. Wij hanteren de onderstaande regels van annuleren voor sleep, onze B&B. Door middel van de boeking c.q. betaling geef je aan akkoord te zijn met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Je mag natuurlijk altijd iemand anders in jouw plaats sturen. Voor langdurige verhuring van langer dan 1 week, hanteren we andere voorwaarden.

Dit onderstaande gaat op voor onze B&B.NB. Voor de lofts of langer verblijf of feestdagen gelden andere voorwaarden, zie hieronder. Er is een verschil tussen korte termijn (vakantie) verhuur en langdurige verhuur( meer dan 2 weken.)


Voorsleep(B&B  en studio's) op Boerderij de Zalm gelden de volgende annuleringsvoorwaarden (Dit geldt bij korter verblijf tot 4 dagen(3 nachten); in de studio's):

-Bij annulering minder dan 9 werk dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden
50% van de overnachtingskosten aan de B&B te betalen. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.

-Bij annulering minder dan 7 werkdagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden
75% van de overnachtingskosten aan de B&B te betalen. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.

-Bij annulering  gelijk aan of minder dan 5 werk dagen óf niet op komen dagen is de klant gehouden
100% van de overnachtingskosten aan de B&B te betalen. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering of niet op komen dagen.

 

N.B.  Bij verhuringen via derde partijen kan het zijn dat de annuleringsvoorwaarden strenger zijn, de kosten voor verblijf kunnen dan ook varieren. 

N.B. Speciale weekends, zoals Pasen, Kerst, Nieuwjaar, Pinksteren, Hemelvaart en voorjaars-mei-herfst-kerst-zomer vakanties, is de termijn voor kosteloos annuleren 4 weken.

 

Vakantie/-korte termijn verhuringen, dit zijn verblijven vanaf 5 dagen(4 nachten) en langer.Deze voorwaarden gelden alitjd voor verblijf in de lofts.

Bij  vakantie verhuringen vragen we de helft van de totaalsom als aanbetaling, deze aanbetaling wordt niet geretourneerd bij annuleringen minder dan vier weken van te voren.

Je betaalt binnen 72 uur na de reservering de helft van de huurprijs als voorschot en dit maakt je reservering definitief. Het resterende saldo van de huurprijs betaal je samen met de eventuele waarborgsom a €200,00 euro minimaal 4 weken voor de aankomstdag. Reserveer je minder dan 4 weken voor de datum van aankomst, dan betaal je binnen 72 uur na de reservering. De reservering is pas definitief na ontvangst van het voorschot bedrag en vier weken van te voren het restbedrag. Bij annulering zijn de kosten gelijk aan de reeds betaalde huurprijs.

 

Groepsverhuur

Wanneer je als groep onze locatie huurt, vanaf 9 personen, dan wordt de helft  van de verblijfskosten als aanbetaling gevraagd en deze is niet refundable/ wordt deze niet meer geretourneerd . Het restant bedrag mag 8 weken van te voren worden betaald en daarmee is de reservering definitief en wordt deze niet meer geretourneerd. 

 

 

 

Bij langdurige verhuring, vanaf of meer dan 2 weken, met speciale lange termijn tarieven, zowel in als buiten het seizoen, is door je aanbetaling je reservering definitief en de aanbetaling wordt niet geretourneerd!

 

Via de borgsom verrekenen we de (eventuele)kosten en de eventuele schade. Eindschoonmaak wordt apart berekend.

 

Boerderij de Zalm rebalance annuleringsvoorwaarden

De voorwaarden voor rebalance zijn hieronder te lezen. Heb je hier of over een van de andere annuleringsvoorwaarden vragen, neem dan even contact met ons op.
De voorwaarden voor rebalance zijn als volgt:

-Bij annulering  tot 2 maanden voor de aanvang van het (maatwerk)rebalance arrangement, brengen wij 10% van het totale bedrag voor het arrangement in rekening. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.
-Bij annulering vanaf 2 maanden tot 3 weken voor de aanvang van het (maatwerk)rebalance arrangement, brengen wij 50% van het totale bedrag voor het arrangement in rekening.  Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering.
-Bij annulering korter dan 3 weken (of niet op komen dagen) voor de aanvang van het (maatwerk)rebalance arrangement, brengen wij 100% van het totale bedrag voor het arrangement in rekening. Je ontvangt hiervoor een factuur bij annulering (of niet op komen dagen).

 

Annuleringen voor losse coachingssessies zijn minimaal 72 uur van te voren kosteloos. Anders is het afgesproken bedrag verschuldigd.

 

ALGEMEEN

NB 1: Bij de verschillende onderdelen en ruimtes gelden andere voorwaarden, mocht iets niet duidelijk zijn, dan leggen we dit graag uit. (24 april 2019)

NB 2: De voorwaarden gelden voor de gehele som, inclusief alle bijkomende kosten. (01 januari 2020)

NB 3: Ook ten tijde van de Corona crises hanteren we onze annuleringsvoorwaarden. Omze studio's en lofts zijn zelfstandig toegankelijk en het is mogelijk om de regels van het RVIM in acht te nemen.(16  maart 2020)

NB 4: Tijdens Corona maatregelen zijn fitsness en sauna niet toegankelijk (16 bmaart 2020)

Leverings- en anuleringsvoorwaarden

 

Specifieke afspraken, informatie en regels m.b.t. langere termijn verblijven! (01-01-2023)

  • We vragen je zorgvuldig met onze spullen en ruimte om te gaan, is er iets kapot, wanneer je bij ons verblijft, meld je dit gelijk. 
  • Ook wanneer je vind dat iets niet schoon is, of je een andere vraag hebt, vertel het ons. We maken het graag voor je in orde. En gaat er iets kapot tijdens je verblijf, meld dit ons ook gelijk. Kunnen we het oplossen voor je en er is ook geen onduidelijkheid over bij je vertrek.
  • Je mag je niet bij ons inschrijven, dit is een tijdelijk verblijf in onze B&B ruimte ( loft of studio).
  • Je mag niet zonder overleg gasten ontvangen of laten slapen. In overleg kan dit eventueel wel, tegen meerkosten.
  • Je mag per loft of studio een personenauto bij ons gratis parkeren, daarna zijn er kosten aan verbonden.
  • We vragen je om tijdens langere verblijven je ruimte zelf op orde te houden en schoon te maken, doe je dit niet, dan berekenen we een dubbele eind schoonmaak. (Wij maken altijd foto’s van de toestand van de ruimte, wanneer dit niet is gedaan.)
  • Wanneer je de checklist ‘hoe laat ik de loft/studio achter?’ niet doet bij vertrek, berekenen we ook een extra eindschoonmaak. (Wij maken altijd foto’s van de toestand van de ruimte, wanneer dit niet is gedaan.)
  • Wanneer je niet op tijd je verblijf verlengt, d.w.z. op de uitcheck datum, dan berekenen we een uur schoonmaak door. Dit omdat onze hulpen worden ingepland en deze niet op het laatste moment kunnen worden afgezegd. Zij worden gewoon uitbetaald.
  • Wanneer je eerder uitcheckt dan de vooraf afgesproken datum, dan is er geen betaling retour, we hanteren een speciale prijs, en hier gelden de annuleringsvoorwaarden voor langere termijn.
We behouden ons het recht om ten allen tijden bij vermoeden van onraad, vervuiling, verwaarlozing of eventule praktische zaken, de ruimte te betreden, dit gebeurt zonder vooraankondiging. De ruimte is een B&B ruimte, die voor ons toegankelijk moet zijn.
 
Aansprakelijkheid staat uitgeschreven in onze uitgebreide voorwaarden, deze zijn aanvullend op het bovenstaande: 
Bij gebruik van onze WiFi of netwerk, dan is eventueele schade op basis van hacking of andere vormen van misbruik voor eigen rekening. Wij zijn hier niet aansprakelijk voor. Je betreedt een open netwerk.