fotos meet, sleep, rebalancefotos meet, sleep, rebalancefotos meet, sleep, rebalancefotos meet, sleep, rebalanceontbijtjehooikamer

"Slapen, is de beste meditatie"

--Dalai Lama

Boerderij de Zalm - sleep

Boerderij de Zalm is een heerlijk adres voor zomaar een paar dagen weg. Alleen, samen, of met familie en vrienden. Je bent van harte welkom!

NIEUW ARRANGEMENT BED & KITCHEN, NAAST ONZE B&B ARRANGEMENTEN

Je kunt op drie manieren overnachten bij Boerderij de Zalm, hieronder de mogelijkheden en de verschillen toegelicht. Kijk wat het beste bij jou past.

Bed & Kitchen: Je slaapt heerlijk in de koeien of hooikamer.  En je ontbijt? Dat neem je natuurlijk lekker zelf mee. Je favoriete yoghurt, je lekkerste brood, noem het maar op. Je keukentje staat tot je beschikking. 

Bed & Breakfast ‘Lekker zelf”: Dit is inclusief een eenvoudig en lekker ontbijt op je kamer. Je vind alles in je koelkastje en in je kamer. Lekker zelf bepalen wanneer je je ontbijt neemt!

Bed & Breakfast “de Luxe”: Het ontbijt wordt geserveerd op je kamer en met lokale producten bereid. De dag begint met een feestje. Speciale wensen, geef het door bij je reservering!
 

boerderijdezalmOver onze sleep, staat jouw bed op de plek waar vroeger Berta 2 en Coba stonden? Dat zou kunnen, als je tenminste bij ons in de koeienkamer slaapt. Maar misschien geef je de voorkeur aan onze andere kamer? De hooikamer biedt namelijk dezelfde ruimte en luxe.

Daar waar vroeger het hooi tot aan het plafond reikte, staat nu een heerlijk zacht bed te wachten op jouw komst.

Wij hopen dat je geniet van deze bijzondere overnachtingsplek, het uitgebreide ontbijt en de omgeving. En mocht je iets nodig hebben, laat het ons weten.

 

Leuk om te weten, de brocante en andere snuisterijen van de Boerderij kun je kopen voor thuis. Fijn als aandenken aan je verblijf op de Boerderij de Zalm!,
 

Slaap lekker en geniet!