Rebalanceboeddhasvogels en vrijmargrietjesluchtdromenUitzcihten

"De waarde van een geschenk wordt niet bepaald door de prijs."

-Gotthold Ephraim Lessing

Boerderij de Zalm - rebalance


Je zult niet de laatste zijn, die hier een tijdje verblijft om weer opnieuw balans te zoeken. En je bent zo welkom, want deze plek is ervoor gemaakt. De rust, de ruimte, de stilte: jouw tijd hier is persoonlijk.

Je kunt hier helemaal alleen verblijven om tot rust te komen of ‘alleen, met wat begeleiding van mij erbij’. Dat is helemaal aan jou. Ik begeleid mensen al jaren. En dat doe ik vanuit mijn passie en liefde. Afstemmen op jouw wensen of doel vanuit een gemoedelijke en open benadering is mijn manier van werken. ‘Niets moet en alles mag’, want ieder mens is anders. Daarom bied ik jou een uniek verblijf, waarbij ik rekening houd met jouw voorwaarden en wensen. Uiteindelijk is het streven, dat jij jouw kracht hervindt. Zodat je weer je weg kunt vervolgen, levend vanuit jouw kern, luisterend naar je hart en eigenheid.boerderijdezalm

Even tot stilstand komen bij Boerderij de Zalm is weer in balans komen.

Mocht je eens langs willen komen om nader kennis te maken, je bent van harte welkom! 

Groei & Geniet!

 


We hebben natuurlijk naast maatwerkarrangementen, ook een paar vaste arrangementen in ons aanbod. De mogelijkheden daarvan kun je hieronder lezen. In elk arrangement vertel ik je wat je kunt verwachten en daarnaast is er veel ruimte voor improvisatie en maatwerk. Het is jouw arrangement. Je kamer heeft een eigen opgang en terrasje, dus je hebt veel privacy. Mocht je toch even een gesprekspartner nodig hebben, en je gedachten, plannen of twijfels te willen delen, dan ben je van harte welkom!


Mommy Dearest
Burn out
Inspiration 
Love, Live, Laugh
Pure & Silence
Lean, Mean, & Fit