andere naamNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingboerderij de zalmboerderijd

"Echte gastvrijheid is een houding van het hart"

-Abt Anselm Hoste

Welkom bij Boerderij de Zalm

De plek om te genieten, te ontmoeten en te ontspannen!

De wind in je haren, de stilte, de pure smaken van het platteland, de vergezichten, je tenen in het gras…, mmm, al je zintuigen worden geprikkeld als je dit leest; dat wordt genieten!

Hallo, welkom op de site van Boerderij de Zalm. Wij zijn Astrid en Wouter.boerderij de zalmEn wij delen onze boerderij graag met mensen, die ‘iets anders’ zoeken. Midden tussen de weilanden en de boomgaarden van het Kromme Rijn gebied bieden wij ruimte tot vergaderen, om te overnachten of gewoon jezelf weer op te laden.

Het buiten van Utrecht

Onze boerderij is gelegen, zoals dat zo mooi heet: in het Buiten van Utrecht. Met vlak achter ons de Lek, waar je kunt genieten van prachtige vergezichten of met mooi weer recreëren langs de waterkant. Voor een langere route kun je wandelen of fietsen langs de vele boerderijen richting het Amsterdam Rijnkanaal. Uitzichten genoeg dus!

Zoek je rust of een plek voor inspiratie? Boerderij de Zalm is de plek om bij te komen van de drukte en waan van alle dag. De kamers hebben hier een eigen opgang en privacy. Ervaar de rust en stilte. Laad jezelf op door te genieten van de eindeloze appel, kersen & perenboomgaarden. Snuif de frisse wind, als je over de dijk wandelt. En wil je eens lekker een terrasje pakken of genieten van cultuur? Bezoek dan het Middeleeuwse stadje Culemborg, wat op korte loopafstand is van onze boerderij. Ook leuk en ietsje verder ligt Wijk bij Duurstede.

Er is dus veel ruimte en rust om ons heen. En toch is het vanaf de snelwegen A12, A27 en de A2 niet meer dan 15 minuten rijden. Wel zo handig!

Welkom & geniet!