andere naamNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingboerderij de zalmboerderijd

"Een plaats om te overnachten moet bij je passen, je moet er vooral jezelf kunnen zijn"

-Auteur onbekend (we hadden het zelf kunnen zeggensmiley)


Boerderij de Zalm – Vragen over?

 

Hieronder vind je extra informatie en de huisregels, die tijdens je verblijf je van pas kan komen, bij het inpakken, arriveren, verblijven en vertrekken. Welkom & geniet!
Extra informatie tijdens je verblijf, huisregels en mogelijkheden:

Huisregels

Beste gast,

Even wat algemene regels. Wij denken dat deze vanzelfsprekend zijn, maar om dit alvast vooraf aan je bezoek gemeld te hebben en ook dat de consequenties vooraf duidelijk zijn, wanneer je je hier niet aanhoudt. Excuses voor deze strenge toon, maar wij hebben dit de afgelopen periode meerdere keren meegemaakt dat gasten, deze regels niet in acht nemen, met een behoorlijke schade tot gevolg. En daarom willen we graag dat deze regels voor iedereen duidelijk zijn voorafgaand aan hun bezoek. 😊

 1. Wees je ervan bewust dat we tijdens je verblijf toegang tot de ruimtes kunnen vragen, (bij aanwezigheid van de gast) of onszelf toegang verlenen. ( bij afwezigheid van de gast.) Dit doen we, als we vermoeden hebben van onraad, meer gasten verblijven, dan vooraf is afgesproken (en voor betaald.), afgaan van het brandalarm, doen van controles voor brandweer of klein onderhoud of het aanvullen of verwisselen van diverse zaken (aanvullen of vervangen van voorraden, beddengoed of handdoeken etc.).

 1. Huisdieren zijn na overleg welkom, hiervoor geldt een ander tarief. Dit is voor het extra schoonmaken naderhand, slijtage etc. Mocht je iets nodig hebben voor je huisdier, kleedje of waterbak, geef het aan, we zetten het met plezier klaar.

a: De huisdieren mogen niet op of in het bed en op de bank/stoel. Dat spreekt vanzelf, denken wij! :-) Ook leuker voor de volgende gast!

 

b: En de huisdieren mogen niet alleen in de ruimte blijven, of je moet iets als een bench meenemen. Dan mag het wel. We hebben een kleine bench te leen, bij grotere dieren, mag je dit zelf regelen.

 

c: Heb je meer huisdieren (maximaal twee) Neem hiervoor contact met ons op, vooraf aan je bezoek horen we dit graag. Je mag dit contant met ons afrekenen of via de site indien mogelijk regelen.

 1. Geen enkele vorm van drugs (dit geldt zowel binnen als buiten, op onze locatie mag je geen drugs gebruiken!) Dit betekent dat  je, als wij dit constateren, direct wordt verwijderd zonder restitutie van je reserveringsbedrag.

 1. Rook niet in de ruimtes/ studio’s/lofts, dit betekent ook dat  je direct wordt verwijderd zonder restitutie van je reserveringsbedrag. En wij claimen de gehele borg om de lucht/geur te laten verwijderen, alles te wassen (beddengoed, gordijnen, kussens etc.) Buiten is het toegestaan, er staan overal asbakken, leeg die a.u.b. na gebruik in de containers.

 1. Geen bezoekers zonder voorafgaand overleg en alleen met onze toestemming, mag ontvangst van extra gasten, dit geldt zowel voor dag- als nachtbezoek. Voor bezoekers, die blijven overnachten gelden extra kosten. Als wij dit ontdekken, dat je hier niet aanhoudt, betekent dit dat je direct kunt vertrekken, zonder restitutie van je reserveringsbedrag. 

 1. Bij het niet doen van een of meer punten op de checklist van vertrek, ‘hoe laat ik de studio/loft achter?’. Deze is in elke studio/loft te vinden, berekenen we extra kosten voor de schoonmaak door.

 1. Wij vragen altijd naar de gegevens van alle gasten, die komen overnachten, zonder overleg wisselen van gast is niet mogelijk.

 1. Wij vragen onze gasten om tussen 22.00 uur stil te zijn. en 07.00 uur, we hebben meerdere gasten en het is fijn als er met elkaar rekening wordt gehouden.

 1. Volgens de brandweervoorschriften mogen er in geen van de ruimte geen kaarsen worden gebrand of open vuur worden gemaakt.

 1. Wij beschikken over een vuurwerkvrije boerderij, wat betekent dat er op oudejaarsavond (en op andere dagen) op onze locatie geen vuurwerk mag worden afgestoken.

 

Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen via de email. En dan beantwoorden we met plezier je vragen hierover.

 

Afspraken

De kamers zijn beschikbaar vanaf 15.30 uur. Uiterlijk vertrek is 11.00 uur. (Inchecken voor loft is: 16.00 uur)
Het is altijd mogelijk om bagage bij ons te stallen, als de kamer nog niet beschikbaar is.

Ontbijt: door de weeks mogelijk vanaf 07.00 uur tot 10.00 uur. In het weekend vanaf 07.30 uur. (De ontbijtjes voor B&B lekker zelf worden de avond te voren op de kamer gebracht!)
We kunnen ook zorgen voor een ontbijtpakketje of een lunchpakketje, mocht je dit graag meenemen voor onderweg.

De tarieven zijn exclusief 5% toeristenbelasting(2023).

De betaling is contant bij aankomst. Of vooraf via de bank. We  hebben geen pin automaat.

De accommodatie is 24 uur per dag toegankelijk.

Je kunt bij ons vrij gebruik maken van Wi-fi (neem wel zelf je laptop mee!)

Je parkeert gratis bij ons. (De tweede auto kost 15,00 euro per verblijf, tijdens je gehele verblijf onder de week)

Mogelijkheden
Boerderij de Zalm is geschikt voor kinderen en voor baby’s. Een kinderbedje en kinderstoel is op aanvraag beschikbaar. Ook hebben we speelgoed en dergelijke voor de kleintjes, zodat je dit niet allemaal hoeft mee te nemen.

Je huisdier is ook welkom, Weliswaar na overleg en toestemming. We rekenen hier wel  een vast bedrag pe rdier, per week en/of weekend voor. En we hanteren hiervoor een paar regels, Deze zullen we je toesturen als je wilt boeken met een dier. Mocht je je hieraan niet houden, kan dit een reden zijn om de reservering te beeindigen. Meer weten, we vertellen je er graag meer over en sturen je de regels met plezier toe.

Schrijvers, kunstenaars, studenten en iedereen die een inspirerende plek zoekt voor hun boek, kunstwerk of scriptie zijn welkom. Er zijn er al een aantal je voor gegaan. De schrijfmuze verblijft ook graag op Boerderij de Zalm.

Ook mensen die Boerderij de Zalm voor een langere periode willen bezoeken, zijn van harte welkom; vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard gelden in dat geval andere prijzen.

Heb je iets te vieren, vertel het ons!  We vieren het graag met je mee, van harte welkom!

Ook leuk, je kunt bij ons ook kleine cadeautjes en andere dingen kopen. Zie je net dat ene leuke kastje, stoeltje, schaaltje of iets anders, vraag het ons! We verkopen dit uitsluitend aan onze gasten. Leuk voor thuis een cadeautje, voor jezelf of iemand anders!

Faciliteiten

 • Mini keuken met vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, fornuis, koffiezetapparaat & waterkoker
 • Draadloos internet (neem je eigen laptop mee)
 • Eigen opgang, veel privacy
 • Eigen terras
 • Fijne bank
 • Stoelen (4)
 • Keukentafel
 • Boekenkast
 • Huisbibliotheek: u kunt boeken lenen en omruilen
 • Flatscreen TV/ DVD
 • Radio/CD speler
 • Tweepersoons bed voor Hooikamer  (2.10 x 180 cm, stevig timmermanswerk) Extra bed twijfelaar (2.00 x 130 cm) Tweepersoonsbed Koeienkamer (2.00x 140 cm) Twee eenspersoonsbedden (1.90  x 90 cm) (geen afgescheiden slaapkamer)
 • Comfortabele matrassen
 • Kinderbedje, -badje en -stoeltje beschikbaar op verzoek
 • Tuinstoelen (4)
 • Parasol
 • Badkamer met wasbak, spiegel, douche, minibadje en (apart) toilet
 • Strijkbout en strijkplank
 • Keukengerei, potten en pannen
 • Thee, koffie, suiker en kruiden
 • Bestek
- Serviesgoed, schalen en glazen
 • Kandelaar
 • Centrale verwarming
 • Brandalarm & brandblusser
 • Brandblusser
 • Onze kamers zijn  rookvrij: roken kan op het terras

Extra’s:

 • Wasservice kleding  € 15,– per was (alleen wassen)
 • Zelf wassen kan ook, dit kost 5 euro voor wassen en drogen