andere naamNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingboerderij de zalmboerderijd

"Grote dingen worden nooit door een persoon gedaan."

-Steve Jobs

Boerderij de Zalm - Partners

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Boerderij de Zalm? Hieronder een selectie van onze partners. (Natuurlijk is het altijd mogelijk om hier vanaf te wijken.) Wil je meer weten over de partners of heb je nog vragen?

Stuur ons dan een mail info@boerderijdezalm.nl of bel ons.
We zijn bereikbaar op

+31 (0)6  512 20 416 
 

Inez van den Brink Dreamtime

Wil je echtt iets bijzonders doen als teambulidingsactiviteit? En elkaar simpel en snel beter leren kennen? Ga dan een met Inez aan de slag met Aboriginal schilderen. De Aboriginals, de oorspronkelijke bewoners van Australië schilderen al jaren hun levensverhalen. Dit wordt "Dreamtime" genoemd. De levensverhalen worden van generatie op generatie doorgegeven. Jouw eigen levensverhaal schilderen is heel leuk om te doen en neemt je op een creatieve manier mee in jouw eigen levensverhaal. Symbolisch ga je jouw verhaal verwoorden op doek. Het geeft ontspanning en zet aan tot nadenken op een unieke manier. De techniek die hierbij wordt gebruikt heet “Dot Painting”. Iedereen kan dit. Reacties die Inez krijgt op haar workshops of coaching zijn bijvoorbeeld: ik wist niet dat ik zo creatief was, wat leuk om te doen, rustgevend, gezellig, ontspannend , wat een mooie herinnering!


 

Nicole Barendsma, onze huisfotograaf, veel van onze foto's op deze site zijn gemaakt door Nicole, met oog voor detail, emotie en passie maakt ze haar foto's. Wil je haar ook voor jou foto's laten maken, mail mij, ik breng je graag met haar in contact.
 

Marieke Mouwe, tegenspeler/gesprekspartner, zoals ze zelf zegt:"In “En nu de vloer op” ga je aan de slag met een ‘lastig’ gesprek.” In een workshop bij mij kun onderzoeken wat je in een ‘lastig’ gesprek parten speelt. In een combinatie van tegenspeler en gesprekspartner onderzoek ik met je waar je het script kunt veranderen en hoe je het moment herkent waarop dat voor jou aan de orde is. !" Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij of met Boerderij de Zalm.


Djessie Krishnasing, gediplomeerd masseur:een goede massage is één van de manieren om weer helemaal tot rust te komen en je te ontspannen. Lichaam en geest komen weer in balans.  Die massage helpt ook als je spieren vast zitten, door een bepaalde beweging te vaak te herhalen, door teveel of verkeerd te sporten, door te veel te piekeren, door te gestresst werken, of in een verkeerde houding zitten of liggen. Na een massage door mij voel je je weer helemaal het mannetje of vrouwtje. Kijk op www.wanica-mt.nl voor de mogelijkheden.


André Blom, fotograaf voor Boerderij de Zalm, meer zien van Andre Blom Fotografie, klik hier

De drie hoofdpunten die je terug vindt in André's fotografie zijn; architectuur, landschap en bedrijfsfotografie (en dat dan in de breedste zin van het woord) Daarnaast produceer hij het nodige vrije werk en wil je meer weten over zijn exposities, kijk op de site. Verder kun je zijn werk kopen bij “Werk aan de Muur”, veel landschappen, abstracten en wat actueel expositiewerk.

 

Massage met Maaike, Maaike van den Oosterkamp
Gepassioneerd holistisch masseur met een achtergrond in de fysiotherapie.  Als je op zoek bent naar een moment van ontspanning of het doorgronden van de innerlijke wijsheid van je lichaam, wat mij betreft is massage hét middel. Meer weten, kijk op de site.

De troubadour Boudewijn Hansen 

Feest, lach en romantiek zijn de kernwoorden, want zijn entertainment heeft een heel eigen geluid.  Het is van een goed niveau. Cabaret verpakt in gezongen sneldichten, afgewisseld met vrolijke, ingetogen en romantische chansons. Geen meezingers, maar een opgewekte en fijne sfeer. Iets voor jouw bijeenkomst training of vergadering of heidesessie op de Boerderij? Kijk op desite van Boudewijn. Ook meedenken in het thema van de dag is mogelijk, kijk dan ook op dezesite van Boudewijn. En een van mijn favourieten van Boudewijjn, klikhier!
 


Workshop wolvilten door Inge van Oudenallen – Visser, viltontwerpster en eigenaar van Studio Namenia

Wol is een zacht materiaal dat uitnodigt om aan te raken. Door de zachte merinowol met warm water en zeep te besprenkelen en zachtjes te bewegen zet je het viltproces in gang. De vezels van de wol openen zich en nemen water op. Door masserende bewegingen grijpen de wolvezels in elkaar en gaan vervilten. Een wonderlijke nieuwe creatie van vilt ontstaat.

Het wolvilten is een heel rustgevend en creatief proces. Deze viltworkshop is dan ook helemaal gericht op de ontspannende ervaring van het vilten: de zachte wol en het warme water voelen en tot rust komen door de rustige en herhaalde bewegingen. In een workshop van twee uur kun je al iets leuks maken (een lapje van vilt, bloemen of een ander object van vilt). 

Wil je ontspannen terwijl je creatief bezig bent? Kies dan voor de workshop wolvilten als onderdeel van rebalance en/of meet arrangement! Meer weten mail ons of Inge.