andere naamNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingboerderij de zalmboerderijd

"Carpe diem (Pluk de dag)"

-Latijns gezegde

Boerderij de Zalm - Over ons
 

Het bewonen van de boerderij van mijn opa en oma is als een kinderwens die uitkomt. Grappig genoeg lijkt het wel of alles hiernaar toe leidt, onze en mijn hobbies, onze passies, de dingen die we al gecreëerd hebben, de dingen die op ons pad komen, leuk en minder leuk, dingen die we leuk vinden om samen te doen, wie we zijn. Er komt steeds meer lijn in. En het is steeds duidelijker wat  we met de boerderij willen en kunnen. Het is voortgekomen uit mijn droom, waarbij Wouter, mijn man, zijn eigen aandeel heeft en hier op zijn manier invulling aan geeft., waar ik heel blij mee ben. En samen genieten we hiervan. Het is soms nog een bijzondere zoektocht, hoe we het steeds meer gaan vormgeven, onze boerderij. Gelukkig is het meestal leuk, spannend en uitdagend. We nodigen jou uit om kennis te maken met alle facetten van Boerderij de Zalm.

Ik voelde mij hier altijd al op mijn gemak, mijn geboortewortels liggen tenslotte op deze prachtige plek. En nu ik samen met mijn man Wouter hier kan wonen, komt alles samen. Het werken met mensen is voor mij altijd een bron van inspiratie geweest. Zowel het verzorgende gedeelte als het begeleiden van mensen kan ik kwijt in Boerderij de Zalm. We wonen hier fantastisch, samen met onze twee kinderen & onze hond.Ook hebben we nog wat andere beesten, zoals schapen & geitjes. Wat betreft ons, naast ons werk houden we van klussen, lekker eten en wandelen. En omdat we het leuk vinden om mensen te ontmoeten en de gastvrijheid van het platteland uit te dragen, zijn we onze plannen voor de boerderij verder gaan uitwerken. En door de beschikbare ruimtes, onze handigheid ;-) is er nu gelegenheid tot ontmoeten en vergaderen, slapen en op te laden. De omgeving ken ik natuurlijk goed en vertel je er graag meer over. Ik hou enorm van het weidse karakter van de polders en loop graag met of zonder X, onze hond, over de dijk. En ander hobby is het koken voor anderen. Het is voor mij genieten om andere mensen te zien genieten van je eten.

Ik zei het al: alles komt samen hier op deze plek. En om dat nu ook samen met jou te kunnen delen, maakt me een nog gelukkiger mens. We verheugen ons om je te ontmoeten! Je bent welkom!