andere naamNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingboerderij de zalmboerderijd

"Ontvangen is niet op de eerste plaats de poorten van zijn huis openzetten,
het is de deuren van zijn hart wijd openen en daardoor zelf kwetsbaar worden"

-J. Vanier

Boerderij de Zalm - Tarieven sleep

 

Wil je iemand verrassen met een heerlijke overnachting op Boerderij de Zalm, dit is mogelijk! Je kunt bij ons ook cadeaubonnen krijgen van Boerderij de Zalm!

 

LEUK ook mogelijk bij Boerderij de Zalm

Je kunt op drie manieren overnachten bij Boerderij de Zalm, hieronder de mogelijkheden en de verschillen toegelicht. Kijk wat het beste bij jou past.

Bed & Kitchen: Je slaapt heerlijk in de koeien of hooikamer.  En je ontbijt? Dat neem je natuurlijk lekker zelf mee. Je favoriete yoghurt, je lekkerste brood, noem het maar op. Je keukentje staat tot je beschikking. 

Bed & Breakfast ‘Lekker zelf”: Dit is inclusief een eenvoudig en lekker ontbijt op je kamer. Je vind alles in je koelkastje en in je kamer. Lekker zelf bepalen wanneer je je ontbijt neemt! Het ontbijtje wordt de avond van tevoren gebracht, kun je lekker zelf je moment bepalen van ontbijt.

Bed & Breakfast “de Luxe”: Het ontbijt wordt geserveerd op je kamer en met lokale producten bereid. De dag begint met een feestje. Speciale wensen, geef het door bij je reservering!

 

Ook wij ontkomen er niet aan, met alle prijsstijgingen, de prijzen zijn per 1 januari 2023, zoals hieronder.Wil je een zakelijke factuur, geef dit aan bij je reservering, dan kunnen wij de juiste tarieven hanteren.
 

Voor 1 persoon

 

Bed & Kitchen: de prijs voor 1 persoon per nacht exclusief toeristenbelasting 70.00 euro.

 

Bed & Breakfast “Lekker zelf” :de prijs voor 1 persoon exclusief toeristenbelasting 82.50 euro

 

Bed & Breakfast “de Luxe”: de prijs voor 1 persoon exclusief toeristenbelasting 95.00 euro.

De toeristenbelasting is in 2022 5%!!! Prijzen zijn voor zakelijk gebruik zonder 9% BTW

Voor 2 personen

Bed & Kitchen: prijs voor 2 personen exclusief toeristenbelasting 80,00 euro.

 

Bed & Breakfast “lekker zelf”: prijs voor 2 personen exclusief toeristenbelasting 105,00 euro.

 

Bed & Breakfast “de luxe”: de prijs voor 2 personen exclusief toeristenbelasting  125,00  euro

 

De toeristenbelasting is in 2022 5%!! Prijzen zijn voor zakelijk gebruik zonder 9% BTW

Wilt u met meer personen dan twee personen komen of met een groep, leuk voor bedrijven, familieweekend of vriendenweekend, neem even contact met ons op.

 

Voor kinderen tot en met 6 jaar geldt een speciaal kindertarief van € 30,- per kind per nacht, dit geldt vanaf tweede kind. We hebben een kinderbedje en beddengoed voor je kleintje(s).Mocht je nog iets anders nodig hebben, vraag ons erom en wanneer we het hebben,zetten we het voor je klaar.

 

Onze tarieven zijn exclusief

  • Schoonmaakservice aan het eind van uw verblijf (uitgezonderd voor de vakantiewoning, lofts, groepen vanaf zes personen, via Airbnb, hier wordt een schoonmaakfee gerekend).
  • Bij het niet nalopen van de checklist voor vertrek, houden we 45 euro extra in voor  extra schoonmaakkosten. 
  • Keuken linnen; theedoeken/vaatdoekjes/handdoekjes en dekbed & kussens zijn aanwezig.
  • Gratis parkeren( 1 personen auto per verblijfsruimte), laat het weten wanneer je met vrachtwagen, grote bus of aanhanger komt, hiervoor geldden wel parkeerkosten.  En elke tweede auto is 15 euro per auto per weekend of week verblijf.
  • Gratis Wifi
  • Bij het te laat uitchecken hanteren we een fee van 25 euro extra van de borg. Dit doen we ook bij later inchecken dan de door ons aangegeven tijd: 15.30-20.30 uur. (zonder overleg)
  • Bij het uitchecken door ons, door het achterlaten van spullen etc., hanteren we de gemeten tijd, tbv extern schoonmaakbedrijf, per 31-12-2022, is dit 35 euro per uur.

NB Tijdens vakanties en lange weekenden zoals kerst. pasen/pinksteren en hemelvaart etc., geldt er een toeslag van 25 euro voor 1 nacht.

 

NB Voor 1 nacht in het hoogseizoen geldt er een toeslag van 10 euro per persoon voor 1 nacht. Het hoogseizoen loopt van 1 maart tot 31 oktober.

 

NB in verband met de stijgende gasprijzen, vragen we voor lange termijn verhuring een energie toeslag per week. 

 

NB  Huisdieren zijn na overleg welkom, hiervoor geldt een ander tarief. Per hond/kat is dit 35 euro per nacht/weekend en 45 euro voor een mid/week. Dit is voor het extra schoonmaken naderhand, slijtage etc. Mocht je iets nodig hebben voor je huisdier, mand of waterbak, geef het aan, we zetten het met plezier klaar. We hebben wel een aantal regels waaraan jij en je huisdier zich aan moet houden. Maximaal twee huisdieren en het tweede dier kost, 10 euro extra voor een kort verblijf en 15 euro extra voor een lang verblijf, vanaf 5 nachten.

  • Je neemt zelf een bench of anders mee waar je dier in of op kan liggen. De huisdieren mogen niet op het  bed of op de bank of de stoelen. 
  • Bij afwezigheid van het baasje gaat het dier mee met het baasje of blijft achter in dicht mandje of afgesloten bench.

Kun je hiermee akkoord gaan, dan is je huisdier van harte welkom! Neem hiervoor contact met ons op, vooraf aan je bezoek horen we dit graag. Maximaal twee huisdieren! Kosten per twee voor een weekend/midweek/week zijn 60 euro.

 

NB Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de fittnessruimte en sauna, hiervoor worden extra kosten berekent, vraag ernaar bij je verblijf! ( Hiervoor gelden andere regels tijdens Covid19.)

 

NB Verblijf je een week of langer? Vraag naar onze korting! (Uitgezonderd het seizoen, maart- oktober) Met feestdagen en vakantie periodes vragen we soms dat onze gasten minimaal twee nachten komen.

 

De tarieven zijn exclusief 5% toeristenbelasting ( Dit is het tarief voor 2023.).

 

Borg, bij verblijven in onze lofts of studio's vragen we een borg. Deze wordt uiterlijk twee weken na vertrek teruggestort. We streven naar eerder. Mocht er schade zijn, dan kan het langer duren. Omdat er uitgezocht moet worden wat de kosten van de totale schade zijn.

 

De betaling is contant bij aankomst of vooraf minimaal 14 dagen voorafgaand aan de boekingsdatum via bankbetaling.


PS. Ook mensen die Boerderij de Zalm voor een langere periode willen bezoeken, zijn van harte welkom; vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard gelden in dat geval andere prijzen.

PS2. Schrijvers, kunstenaars, studenten en iedereen die een inspirerende plek zoekt voor hun boek, kunstwerk of scriptie zijn welkom. Er zijn er al een aantal je voor gegaan. De schrijfmuze verblijft ook graag op Boerderij de Zalm.

 

PS3 Speciale reden voor je komst, iets te vieren, vertel het ons! We maken er graag iets bijzonders van!