andere naamNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingNieuwe afbeeldingboerderij de zalmboerderijd

"Ontvangen is niet op de eerste plaats de poorten van zijn huis openzetten,
het is de deuren van zijn hart wijd openen en daardoor zelf kwetsbaar worden"

-J. Vanier

Boerderij de Zalm - Tarieven sleep

 

Wil je iemand verrassen met een heerlijke overnachting op Boerderij de Zalm, dit is mogelijk! Je kunt bij ons ook cadeaubonnen krijgen van Boerderij de Zalm!

 

LEUK ook mogelijk bij Boerderij de Zalm

Je kunt op drie manieren overnachten bij Boerderij de Zalm, hieronder de mogelijkheden en de verschillen toegelicht. Kijk wat het beste bij jou past.

Bed & Kitchen: Je slaapt heerlijk in de koeien of hooikamer.  En je ontbijt? Dat neem je natuurlijk lekker zelf mee. Je favoriete yoghurt, je lekkerste brood, noem het maar op. Je keukentje staat tot je beschikking. 

Bed & Breakfast ‘Lekker zelf”: Dit is inclusief een eenvoudig en lekker ontbijt op je kamer. Je vind alles in je koelkastje en in je kamer. Lekker zelf bepalen wanneer je je ontbijt neemt!

Bed & Breakfast “de Luxe”: Het ontbijt wordt geserveerd op je kamer en met lokale producten bereid. De dag begint met een feestje. Speciale wensen, geef het door bij je reservering!
 

Voor 1 persoon

 

Bed & Kitchen: de prijs voor 1 persoon per nacht iexclusief toeristenbelasting 60,00 euro.

 

Bed & Breakfast “Lekker zelf” :de prijs voor 1 persoon exclusief toeristenbelasting 70,00 euro

 

Bed & Breakfast “de Luxe”: de prijs voor 1 persoon exclusief toeristenbelasting 80,00 euro.

De toeristenbelasting is in 2021 5%!!! Prijzen zijn voor zakelijk gebruik zonder 9% BTW

Voor 2 personen

Bed & Kitchen: prijs voor 2 personen exclusief toeristenbelasting 70,00 euro.

 

Bed & Breakfast “lekker zelf”: prijs voor 2 personen exclusief toeristenbelasting 90,00 euro.

 

Bed & Breakfast “de luxe”: de prijs voor 2 personen exclusief toeristenbelasting  100,00  euro

 

De toeristenbelasting is in 2021 5%!! Prijzen zijn voor zakelijk gebruik zonder 9% BTW

Wilt u met meer personen dan twee personen komen of met een groep, leuk voor bedrijven, familieweekend of vriendenweekend, neem even contact met ons op.

 

Voor kinderen tot en met 6 jaar geldt een speciaal kindertarief van € 17,- per kind per nacht, vanaf tweede kind. We hebben een kinderbedje en beddengoed voor je kleintje(s).Mocht je nog iets anders nodig hebben, vraag ons erom en wanneer we het hebben,zetten we het voor je klaar.

 

Onze tarieven zijn inclusief:

  • Schoonmaakservice aan het eind van uw verblijf (uitgezonderd voor de vakantiewoning, lofts, groepen vanaf zes personen, via Airbnb, hier wordt een schoonmaakfee gerekend).
  • keuken linnen; theedoeken/vaatdoekjes/handdoekjes. Dekbed, kussens, beddengoed 
  • Gratis parkeren( 1 auto per verblijfsruimte), daarna 15 euro per auto
  • Gratis Wifi

NB  Huisdieren zijn na overleg welkom, hiervoor geldt een ander tarief. Per hond/kat is dit 20 euro per weekend en 30 euro voor een week. Dit is voor het extra schoonmaken naderhand, slijtage etc. Mocht je iets nodig hebben voor je huisdier, mand of waterbak, geef het aan, we zetten het met plezier klaar. De huisdieren mogen niet op of in het bed en op de bank. Dat spreekt vanzelf, denken wij! :-) Neem hiervoor contact met ons op, vooraf aan je bezoek horen we dit graag. We maken graag een aantal afspraken met je wanneer je een huisdier meeneemt. We informeren je hier graag over. Maximaal twee huisdieren!
 

NB Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de fitnessruimte en sauna, hiervoor worden extrat kosten berekent, vraag ernaar bij je verblijf! ( hiervoor geldden andere regels tijdens Covid19)

 

NB Verblijf je een week of langer? Vraag naar onze korting! (Uitgezonderd het seizoen, maart- oktober) Met feestdagen en vakantie periodes vragen we soms dat onze gasten minimaal twee nachten komen.

 

De tarieven zijn exclusief 5% toeristenbelasting ( Dit is het tarief voor 2021.).

 

De betaling is contant bij aankomst of vooraf minimaal vijf dagen voorafgaand aan de boekingsdatum via bankbetaling.


PS. Ook mensen die Boerderij de Zalm voor een langere periode willen bezoeken, zijn van harte welkom; vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard gelden in dat geval andere prijzen.

PS2. Schrijvers, kunstenaars, studenten en iedereen die een inspirerende plek zoekt voor hun boek, kunstwerk of scriptie zijn welkom. Er zijn er al een aantal je voor gegaan. De schrijfmuze verblijft ook graag op Boerderij de Zalm.

 

PS3 Speciale reden voor je komst, iets te vieren, vertel het ons! We maken er graag iets bijzonders van!