MeetMeetMeetdetail kaarsentulp detailkoekjes

"Als we handelen in harmonie met de dingen, ontmoeten we de minste weerstand."

-Tao Meng

Boerderij de Zalm - De Deelkamer

 

boerderijdezalmDaar waar eerst het hooi naar de hooizolder werd gebracht, is nu een prachtige sfeervolle ruimte. Het is onderdeel van het achterhuis van de boerderij, dit werd vroeger ook wel ‘de deel’ genoemd. De gedachte nu is dat je hier prachtig kunt delen, ontmoeten en creëren.
Zodoende noemen we het nu “Deel kamer”. Mooi, hé?

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gewenste opstelling, kun je bij Boerderij de Zalm terecht voor groepen vanaf 2 tot maximaal 15 personen.

Deze plek  is ideaal voor persoonlijke, kleinschalige bijeenkomsten. Er is veel privacy. Het is mogelijk om hier trainingen te geven, heidesessies, werkpresentaties, vergaderingen of gewoon met een groep te gaan brainstormen. Het is allemaal mogelijk en wij denken graag mee, als je dit op prijs stelt.
Wanneer je eens een andere omgeving zoekt, eentje die rust en ruimte biedt met een uitstekende persoonlijke verzorging, dan ben je aan het juiste adres. Flipovers zijn standaard aanwezig. Andere zaken, zoals bijvoorbeeld het gebruik van een beamer, kan verzorgd worden. Laat ons dit tijdig weten.

De Deelkamer heeft eigenlijk twee ruimtes, verdeeld in een L-vorm. De achterste ruimte(ong. 24 m2), waar vroeger de koeien stonden, is om eventjes tussendoor te kunnen relaxen. Er staan een bank en twee stoelen. De ruimte heeft voor degene die dit wil, een minikeukentje om zelf voor je versnaperingen te zorgen. De voorruimte(ong. 30 m2) heeft een grote, lange  tafel om aan te werken. Je kunt hier met 10 personen prettig zitten. Verder is er natuurlijk een toilet en een halletje met garderobe. De sfeer is landelijk en gemoedelijk. Je kijkt van de grote tafel uit op het terras aangrenzend aan de vergaderruimte, waar natuurlijk bij mooi weer ook gebruik van kan worden gemaakt. Dit kunnen we inrichten naar jouw wensen: om te loungen of om te werken. Mocht het echt heel mooi weer zijn, hebben we nog een mooie plek onder de notenboom. Je ziet het: deze plek vraagt om inspirerende sessies, om creatieve uitspattingen en om actieve geesten!

 

Leuk om te weten, in de Deel kamer is een wisselende expositie van foto's en kunst! Je kunt ook kleine snuisterijen en boeken kopen op Boerderij de Zalm, vraag erna!
 

Ontmoet en geniet!