MeetMeetMeetdetail kaarsentulp detailkoekjes

"Wees zuiver en helder; want jij bent het raam waardoor je naar de wereld kijkt."

 

-George Bernard Shaw

Overige Arrangementen

Na onze light versie van vergaderen zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden. Ga je voor lekker luxe, omdat je bijvoorbeeld op de Boerderij wilt komen voor een managementoverleg? Kijken we samen naar de invulling voor ons luxe arrangement. Of wil je liever dat de lunch en andere zaken uit handen genomen worden tijdens je training of teambuildingsevent, zodat je aandacht daaraan kunt geven? We helpen je graag en denken met plezier mee!  Voor elk budget hebben wij een passende invulling.
 

Voorbeeld van een medium arrangement: ontvangst met koffie met zelfgemaakte koekjes en een smakelijke en uitgebreide lunch en/of  diner, afhankelijk van je uurarrangement (4- 8 of 12 uur)

 

Wil je eens goed uitpakken dat kan ook, alles is mogelijk!

 

Voorbeeld van een luxe arrangement: ontvangst met koffie met (zelfgemaakte) taart. Aan de hand van de door u gekozen dagdelen serveren wij een gezonde en uitgebreide lunch, inclusief drankje. En/of een uitgebreid luxe diner bij het 12 uur arrangement. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruiken van streek- en biologische producten, maar uiteraard houden we rekening met al je wensen. Tijdens de gehele duur van het verblijf is inbegrepen: koffie/thee, fruit, vers water, streeksappen & koekjes.


Hierbij wordt uitgegaan van een groep minimaal van 8 personen.